Dagens Outfit

W- ung 3 barnsmamma & fotograf

jäpp, som dig, led också. Barnmorskan sa att det oftast brukar bli bättre under graviditeten men jag fick oturen att det blev sämre. så skönt för dig att de försvann nästan helt :) skulle också vilja ha sådan tur ju hihi, vad är den andra för tablett alltså finns det recept fri eller på recept??



i värsta fall tar jag ipren skulle få en medicin som heter imegran men den sålde inte tillverkaren längre och sen helt plötsligt ville inte läkaren skriva ut någon migrän medicin, helt galet. :/



hehe näe! Pixie låg under kurvan och kevin över. men vikten skiljde knappt :) hur ser din kurva ut nu ?



haha nää så sant , men det kan man aldrig veta =) det kommer gå bra vilket som tror jag , du får smörja vaginan med mamma barn oljan för att förebygga att inte få bristningar där =)



näe, det tror jag inte man måste. jag fick den på förlossningen =/ när vi kom in dit.

kramar.

2010-12-22 | 10:54:49 ♥ http://dyrbarkarlek.blogg.se/
Jessica, gravid i v.35 & mamma till Paulineh <3

Oj, där ser man. :) Ja, omöjligt att de blir så är det nog inte. Det är ju slemprppen som är "skyddet" eller hur man ska förklara det. :p



Jodå, den ska bli rolig faktiskt. Hehe. Förra året var vi hos min mormor, men då blev det inget paketöppnande eftersom min mor jobbade, och de flesta andra firade på egna håll. Fick dock reda på igår att Jimmies far inte kommer, finns nästan inga bussar som går hem efter jul (han åker med swebus) så det är lite tråkigt. :( Men han skulle försöka komma till nyår istället. :) Hur ska ni fira jul i år då?



Puss och kram

2010-12-22 | 11:13:21 ♥ http://jessie0202.blogg.se/
Hanna Z

Jo man kan ju hoppas, men den verkar ff trivas alldeles förträffligt bra där inne i magen..



Och ang lacket, använd diskhandskar:) Det gör alltid jag när naglarna är nymålade, så slipper det flagna av direkt, tänkte måla mina julröda idag också:)

2010-12-22 | 11:45:16 ♥ http://hannaz.se
Anonym

Näe! det var inte så jag menade haha! men det gör ont och svider tusan om du skulle få bristningar där nere , jag fick två med kevvs som behövde sys och jäklar vad jag inte ville gå på toa. nu tar jag mandel olja efter varje dusch som jag gjorde med tjejen och då fick jag inga som tur var :) bara ett litet tips om du får såna bristningar under förlossningen som kommer svida.



just den var inge farligt att ta under graviditeten om man inte tog dom för ofta, men den såldes inte längre det enda han sa var att jag skulle kontakta min vårdcentral :/ fattade ingenting faktiskt.



vilken tur att du sa det då hehe =) Funkar den medicinen då?

oohja det blir tufft om du får det när bebisen kommit, då får vi hoppas att killen kan ta ledigt eller på något sätt passa babyn eller om den är snäll mot dig den tiden. =) det är inte mina barn haha.



då kanske bebisen blir lång som min son var ;) hihi , mycket kan hänta tills det är dags, kanske den stannar av lite ett tag (: den brukar göra det vid 35 om jag inte minns fel. shit, galet vad man glömt på så kort tid.



kramar.

2010-12-22 | 11:56:07 ♥
Emma

Hemma nu :D

2010-12-22 | 13:04:17 ♥ http://familjenperssonss.blogg.se/
Jessica, gravid i v.35 & mamma till Paulineh <3

Haha ja. Kan säkert bli så om hela slemmisen går på en gång, min gick lite då och då med Pao.



Okej, det tycker jag låter bra. För sedan kommer man få lite problem med att åka hit och dit, vem man ska va hos då och då. Usch, tycker det är lite jobbigt! :(



Puss och kram

2010-12-22 | 13:41:31 ♥ http://jessie0202.blogg.se/
Emma

ja och det stämde :) tack :D



Kram

2010-12-22 | 13:47:34 ♥ http://familjenperssonss.blogg.se/
Jessica ♥ Gravid

Är det en mammatunika? :) Supersnygg!

2010-12-22 | 16:51:42 ♥ http://lovelyeverafter.blogg.se/
Jennie - Stolt hundägare och blivande mamma

sv: Ja hans päls är riktigt härlig :) Alltid mjuk och behövs borstas en gång varande vekcan, toppen päls :) Sen är han ju ett rena rama charmtroll i ruffsig päls =)

2010-12-23 | 23:47:46 ♥ http://jenniezen.blogg.se/
CAMIE

Va söt och fin du är stumpan ^^, Hoppas att du haft en riktigt bra jul :D



Hehe, inhandlade alla julklappar dan före julafton xD Så sent ute har jag aldrig varit ;P Ska aldrig handla så sent heller... Fyfasen nästa år ska jag se till att vara klar med julklapparna innan första december xD

2010-12-27 | 23:38:20 ♥ http://camillahart.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




Trackback