Hur? Hur? Hur?

Maria

ja hur? de är frågan hände nästan samma sak för Tilde då hon va bebis fast då vare jag som tappa greppet om hon efter som alla tipsa om att ha olja i vattnet så hon gled ju ur mitt grep och hamna under vattnet men då va hon bara en månad sen skrek hon jämt då vi bada och ducha henne men de gick över av sig själv ju äldre hon blev men hatar dock att ducha :D

2011-08-23 | 15:15:25 ♥ http://mariaenliten.blogg.se/
Josefine

åh, jag önskar att jag hade svaret på den där frågan. Tror det enklaste är att bara fortsätta att försöka, någon gång kommer han säkert att inse att det inte är farligt längre, utan roligt. Det man inte ska göra är väl att sluta bada med honom, för då kommer han nog aldrig att komma över det där :/ fast jag vet inte, är verkligen ingen expert ! hoppas att det löser sig :) kram !

2011-08-23 | 18:54:31 ♥ http://emmajosefine.com
Linda Larsson

ja jag ser på dina bilder ju så stor han har blivit. lite hemskt så fort tiden går ibland faktiskt. hoppas ni mår bra iaf :) ja, visst måste vi ses snart igen!! Kram

2011-08-23 | 20:55:26 ♥ http://www.hienolinda.devote.se/
Emelie - Mamman som älskar vitt

Prova att hälla upp vatten i baljan och sätt honom bredvid det? och se om han börjar plaska med handen i vattnet i baljan. Å nån leksak.. sedna om han tkr det är kul prova ni att sätta ner honom i baljan också?! kanske funkar.



Hoppas ni får till hans rädsla, kraam!

2011-08-23 | 21:35:06 ♥ http://njutensmula.se
Lilla H

Min dotter blev rädd för badet efter att hon råkat komma åt kranen och satte på för kallt vatten. Hon tvärvägrade att bada i en evighet.



Vi tvingade henne aldrig. Hon gick nog tre veckor utan att bada. Vi ville ej göra det värre. Men sen kom svärmor på att hon kunde bada sittandes i diskhon och det gick hon med på. Så på den vägen var det. Först bara sitta och plaska med strålen. Nästa gång med lite upptapat vatten i. Och sen nästa gång lite på huvudet osv. Tillslut var hon redo för baljan igen.



Lycka till.

2011-08-23 | 21:40:46 ♥ http://haleyborg.blogg.se/
Helena

hur söt får man bli?

2011-08-23 | 22:16:50 ♥ http://helenaskvarter.blogg.se/
Sanna - Mamma till Isabella

Men åh stackars Viktor. Hoppas det löser sig. Är ju så skoj när de tycker om att bada. :)



Förresten så är han ju bara SÅÅ söt på den där bilden haha. :)

2011-08-23 | 22:36:11 ♥ http://saaanna.blogg.se/
Evelina - mamma till Lucas

tack för de fina orden!



Vilken liten goding :)

2011-08-24 | 13:26:11 ♥ http://evelina84.blogg.se/
frida

Åh stackarn då =/ Noel halka en gång i sin balja oxå och va sen rädd gången efter, men sen nästa gång så fick han sitta en stund utanför baljan och känna på vattnet själv, och sen gick de faktiskt bra igen.

Men de e nog så olika och de e nog egentligen bara att fortsätta å prova så kommer han säkert att börja gilla de sen igen.

Noel har alltid varit rädd för duschen (förutom när han va spädbarn).. men har börjat me att varje gång han badar satt på duschen å hållit den vid hans badbalja så han kunnat känna på vattnet och blir inte alls rädd för den längre.. har dock inte provat å duscha me honom än, utan fortsätter nog på detta sätt ett tag till :)



Har ni provat å bada han i diskkon? hehe.. Noel testa ju detta i veckan å lyckligare unge fick man ju leta efter:p Han satt där i å greja i nästan 30 min innan ja tog upp honom, han hade säkert kunnat sitta där i hur länge som helst om han själv fick välja :p

2011-08-25 | 23:59:36 ♥ http://fritte.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




Trackback