Dagens MVC - besök

Madde

Bra att du är noga det ska man vara, att det kliar är väldigt vanligt men man bör kolla upp det

2011-01-20 | 15:07:42 ♥ http://mrsmaddy.blogg.se/
Madeleine - Mamma till Lova

Eller hur! Lite luft och solsken är verkligen det bästa för själen :D

2011-01-20 | 15:50:34 ♥ http://madeleines.se
19 år och mamma

aw tack så mycket :) Min mage är helt uttöjd, har ingen fin och fast midja längre, sen hänger hud och antagligen fett över när jag sitter ner liksom sådär ÖVER byxkanten. Det kanske är vardag för andra men för mig är det rent ut sagt förjäkligt och trivs inte alls med mig själv. Sen fick jag ett otroligt runt ansikte under graviditeten på grund utav allt vatten, skulle behöva ett ansiktslyft för att vara nöjd :P



Skämt och sido, jag tränar på som fasen men kroppen är inte sig lik, bristingar på lår, mage, rumpa, bröst :(



du får själv se sen hur det känns om din kropp förändrats mycket, allas gör ju det men vissa förändras mer!

2011-01-20 | 16:53:35 ♥ http://mittlivv.blogg.se/
Jennie - Stolt hundägare och blivande mamma

sv: Okej, gick det bra på mvc? Känns det bra inför förlossningen? :)

Idag har jag tagit hand om alla mina ärenden och viktiga samtal och pappersarbete och handlar lite :) Sen har jag bara tagit det lugnt, höfterna har värkt mycket idag..



2011-01-20 | 17:19:27 ♥ http://jenniezen.blogg.se/
Tina 22 år - gravid vecka 37

Verkade ju gå väldigt bra, vad härligt :)

2011-01-20 | 18:43:55 ♥ http://hejtina.blogg.se/
Josefine

Ja men precis :) hade bebisen fixerat sig för dig nu ? eller ligger den bara väldigt långt ner med huvudet ? skönt att gå till BM och få svar på sina frågor tycker jag, ibland är man ju så nojig för ingenting ;D haha ! Ja vi har kollat lite på en teutonia eller en crescent men vet inte vad det blir, har ju inte lust att köpa en superdyr heller ;) vad har ni köpt för vagn ?

2011-01-20 | 18:53:37 ♥ http://emmajosefinee.blogspot.com
Jennie - Stolt hundägare och blivande mamma

sv: Okej men vad bra, så du får reda på vad det kan vara. Jobbigt med klåda!

Nej höfterna är inget kul, jag skulle inte förvåna mig om det är foglossning trots allt jag åkt på. Har läst lite om det och det låter som det är det, MEN tack och lov så är mitt illamående bättre. Så nu kanske jag börjar lägga på mig lite i vikt, men bara lite får vi hoppas :D



Imorgon ska jag ringa mvc och boka en tid för ett nytt besök hos BM, så då ska jag kolla med henne om det är foglossning..

2011-01-20 | 19:24:34 ♥ http://jenniezen.blogg.se/
19 år och mamma

svar: Jag gick upp 24 kilo med William, vägde 62 kilo från början och gick upp till 84. Väger nu 66 så har några kilon kvar men även fast kilona är borta är fortfarande inte kroppen samma. Det är sorgligt att dengamla man hade kroppen är borta för alltid :(



Vi får se hur du själv känner när du fött ditt mirakel, alla är ju olika och alla kroppar återhämtar sig olika :)



hur mkt har du gått upp?

2011-01-20 | 20:52:27 ♥ http://mittlivv.blogg.se/
Jessica ♥ gravid vecka 38

åh jag får ångest, jag och min bm har inte ens snackat om förlossningen eller sammanfattat nånting.. Det enda hon frågar varje gång är hur jag mår typ, inget mer.. Känns som man inte är riktigt förberedd för förlossningen!



SV: Ah okej. Nja alltså, hon rör ju sig knappt så när jag känner ett tryck ner så är det bara det, men det gör inte ont eller så. Hon kanske bara sträcker på sig eller nåt ^^



Kramar

2011-01-21 | 00:36:38 ♥ http://lovelyeverafter.blogg.se/
W - ung 3barnsmamma & Fotograf

blev du illamående av järntabletterna ?

vissa får helt problemfria graviditeter medans andra får sk mardröms graviditeter, jag har nog haft 2 mardröms graviditeter faktiskt och ett dröm graviditet. vad är din?



ja det vet man aldrig =) planeringen är ju ett fast jobb framöver när den 3:e blivit äldre. =)



varför tror hon detdå ?? =)

jäpp, vecka 30 , känns ofattbart, så snabbt det gott + att veta att om 10 veckor blir min tjej 1 år i samma veva får hon en lillasyster. wow starkt haha.



jag har börjar fått tillbaka halsbrännan nu hela tiden så inhandlade renee på apoteket igår faktiskt, mjölk hjälpte den tiden jag inte hade såna tabletter men på natten blir jag illamående av att dricka , halsbrännan är ju så kraftig att jag gärna vill kräkas. :/

GUD vad skönt att du slipper det, jag vet inte om det stämmer, du märker =) men på mig har det stämt iaf hihi .



kramar.

2011-01-21 | 08:00:25 ♥ http://dyrbarkarlek.blogg.se/
Sanna - Gravid i v.35

Sv: Vi får väl se helt enkelt när din bebis tittar ut. ;) Jag tror att våran blir en marsbebis. Hon är ju beräknad den 3 mars, men är rätt säker på att jag kommer gå över tiden. Det är alltid den oturen jag har. ;)



Ja, det verkar ha gått bra hos barnmorskan. :) Hoppas inte blodtrycket ökar bara, sådant är ju inte skoj!

2011-01-21 | 09:58:06 ♥ http://saaanna.blogg.se/
mamma till William

Godmorgon söta..

Nu är de inte all för lång tid kvar tills din bebis är hos er..Mysigt..Hoppas att allt r bra med dig denna fredag.kram kram

2011-01-21 | 10:25:40 ♥ http://blondis81.blogg.se/
Josefine

Ja men eller hur ! det är verkligen mycket som händer i kroppen, igår var jag lite nojig över att jag inte känt så mycket rörelser nu det sista men det är väl antagligen för att man vant sig så vid att pyret bökar runt där inne så man inte tänker på det samt att det blir mindre plats att göra kullerbyttor på ;) hehe.



Ja vi vill ha en kombivagn :) vi är också väldigt långa, 182/185 cm så det är ju superbra ifall det är en hög vagn så man slipper ryggproblem ;) vill även ha svängbara hjul framtill på vagnen, det är väl de enda krav vi har ;) är det sånna hjul på er vagn ?

2011-01-21 | 10:48:01 ♥ http://emmajosefinee.blogspot.com
Sofie

Hej, trillade in här på din blogg och läste att du hade klåda, jag fick en klåda som heter PUPP och den är ganska ovanligt men jag hade klåda på armar, ben och mage och det var fruktansvärt! Oftast väntar man en liten pojk när man drabbas av den klådan och det är inget farligt men det är sjukt jobbigt. Sen så kan de nog klia lite grann på kroppen ändå i slutet så det behöver ju inte vara pupp. =)

2011-02-02 | 18:39:24 ♥



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




Trackback