Denna värme!

Pernilla

Hehe nix det ville dem inte, kan verkligen undra när dem ska titta ut =)



Ja man ska inte klaga men värmen är lite väl jobbig nu...speciellt när det är kvavt och klibbigt!!



Ha det fint, kram.

2011-06-07 | 21:26:54 ♥ http://mammatilltvillingar.blogg.se/
Josefine

Ja eller hur, det går så fort! Jag vill bara stanna tiden lite nu, hon kommer väl vara 15 innan vi vet om det ;) haha! Ja denna värmen alltså, jag vill också ge Alva vatten men man ska ju inte behöva det om man helammar men jag märkte under helgen att hon ville ha mat oftare fast bara korta stunder. Hon sover än så länge i pyjamas fast täcket har vi tagit bort, kan tycka att det blir lite kyligt mitt i natten på något sätt! Kram :)

2011-06-07 | 21:47:23 ♥ http://emmajosefinee.blogspot.com
Tina - Minnas mamma

Ja det är väldigt varmt tycker jag! Vi äger inte ens någon fläkt så det är rätt jobbigt.. Men vi försöker nog införskaffa en snart!



Jamen visst är det roligt att göra maten hemma :) Vi äter ju själva mat så då är det ju inte mycket svårare att göra i ordning till Minna. Det är ju bara plocka bort delar av vad vi äter och mixa till henne :) En potatis här, en morot där, lite majs där osv. Vi köper heller aldrig palsternacka men vi gör ett undantag nu, hehe :) Är ju så billigt ändå. Men alla dessa rotselleri, kålrot och sådär ser jag ingen skillnad på, så dom rotfrukterna får nog Minna helt enkelt låta bli att smaka på, haha. Det finns ju så mycket annat som jag är mer bekant med!

2011-06-07 | 22:06:50 ♥ http://hejtina.blogg.se/
lollo

ja det är jobbigt för de små, stackars lilla viktor. kommer ihåg förra året när sixten var nyfödd o i världens hetta, han vill va vi bröstet hela tiden o då blev det ju bara ännu varmare, i år är det mycket lättare. som idag har sigge badat 5 gånger o svalkat sig.

2011-06-07 | 22:25:47 ♥ http://zlix.blogg.se/
♥ Elin - Mamma till My ♥

Ja, hon älskar att sitta o titta när hon åker vagn. Förr så somna hon direkt när man la henne i vagnen, vare sig hon var trött eller inte, men nu är hon mest vaken :)



Det är varmt för dom små, även för oss. Tack o lov så har vi morgonsol i sovrummet, så det blir inte jättevarmt än så länge, men de kommer bli framåt sommaren, så i helgen ska vi iväg o köpa en AC.



Ha en bra dag! :)

2011-06-08 | 07:44:08 ♥ http://mysansfamily.blogg.se/
i min lilla lilla värld

Man ska ju inte klaga på värmen, men när man inte får sömn kan man inget annat

2011-06-08 | 13:13:25 ♥ http://saratilling.se
Jessica, mamma till Paulineh & Diesel.

Jag skulle avråda att ha en fläkt, iallafall vanlig bordsfläkt. Vi hade det till Diesel förra veckan, men det resulterade i att han blev hes och fick ont i sin hals pga draget som blir. :( Men såklart är ju alla olika så det kanske inte alls blir så för Viktor. :)



Puss och kram

2011-06-08 | 16:27:12 ♥ http://jessie0202.blogg.se/
Tina - Minnas mamma

Minna sover också lite oroligare.. Gissar att hon är törstig, stackarn!

2011-06-08 | 21:47:29 ♥ http://hejtina.blogg.se/
Therese- Mamma till Ameah

Det är samma här, så lite kläder som möjligt och blir det för varmt på ryggen ska det bäras. Blir svettigt för en själv också med kroppsvärmen :/



Och ja- jäklar vad dom kan förflytta sig numera :D Så häftigt!



Morot är också favoriten för Ameah! Testade blåbär idag men det var inte så poppis och banan- sådär. Imorgon ska jag göra egna portioner och frya in och det blir morot och palsternacka :)



Oj SÅ nöjd jag är med vagnen. Den som blev stulen saknar jag inte för fem öre, haha! Det var en stor och klumpig Emmaljunga och denna är så smidig så att det nästan blir pinsamt. Jag tar mig fram ÖVERALLT :D Underbart när man är ute och flänger, åker mycket tåg och buss. Passar utmärkt :)



Massa kramar till Er från oss!

2011-06-08 | 21:47:40 ♥ http://mylifeinthai.se
Josefine

ja förhoppningsvis så sjunker magen ihop :) men det tar väl sin tid antar jag ...

2011-06-09 | 10:55:28 ♥ http://emmajosefinee.blogspot.com
Emelie - Mamman som älskar vitt

Hehe, då är vi lite lika alltså :D

ja han har tagit ut 1 vecka bara v.30. Genom att han gått utan jobb december-maj så vill han jobba så mkt han kan nu :) Men v.30 ska vi åka på lite semester, sedan på helger och sånt =)



Ja, visst är det jobbigt med värmen.. vi får ha rullgardinen nere hela dagarna så det är svalt där!



Kram

2011-06-09 | 12:47:39 ♥ http://njutensmula.se
CAMIE

Va skönt att allt gått bra med flytten :) Hur blev det för Viktor när ni flyttade då? Märkte han ens av det? ;)



Naww, stackarn! Förstår det, knappt så jag själv står ut i värmen >.< Vill bara kasta mig i en härlig sjö och svalka av mig ordentligt ^^,

2011-06-09 | 15:11:29 ♥ http://camillahart.blogg.se/
Tina - Minnas mamma

Så jävla varmt!! Skrev precis ett inlägg om det på min blogg nu jag också..



Att man aldrig kan vara nöjd, haha. "Jag längtar till sommaren!!" - "Fyfan, denna jävla värme!!".

2011-06-09 | 16:29:13 ♥ http://hejtina.blogg.se/
Sannalitens.blogg.se

Svar: Hej igen, sorry att jag aldrig svarade, men har haft lite fullt upp med lite förändringar och sånt med bloggen, och så ska man ju ha ett liv utanför också, hehe :) Men nu är jag tillbaka! Hur har du haft det sen vi hördes sist? :)



Förresten, har du deltagit i H&M tävligen? Där du kan vinna 900:-? Annars har ud länken här om du vill vara med: http://www.tourn.se/taevling/bloggtaevling/vinn-900-kr-presentkort-paa-hm/?rID=79

2011-06-09 | 22:10:03 ♥ http://sannalitens.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




Trackback