Fina naglar

Fia

Tack det vore jätte snällt =)



Kan tänka mig att många små tjejer kommer att rösta på Danny ikväll bara för dom tycker han är snygg och gjort andra "bra" låtar.Det bästa vore om det var okända personer för då kan man lyssnar mer på texten/låten i sig.Och sen ska det bara vara EN tävling!!!!

2011-02-05 | 13:12:00 ♥ http://www.ensidaomallt.se/Sofsan/
Erika

Det är ju sant, vi sitter ju här och bloggnördar ;).



Åhå, har du också en innebandyspelande karl alltså. Det har jag med så jag vet hur det är att fastna framför innebandyklubborna i varje sportbutik, haha :)



Städa kan man alltid göra imorgon! ;D

2011-02-05 | 13:31:33 ♥ http://mylittlewords.se
Jennie - Stolt matte och blivande mamma

sv: Det är samma här, vill iallafall ha 3 år imellan varje unge :)



Vilka tjusiga naglar :) Blev sugen på att fixa mina egna sen, ska nog göra det efter jag har storstädat..

2011-02-05 | 13:57:20 ♥ http://jenniezen.blogg.se/
W - ung tvåbarnsmamma & Fotograf

Föredrar du långa eller korta naglar? =)

jag har alltid haft långa fina innan jag fick barn, men sen börja dom fasiken gå av när jag fick barn, antar att det är pga allt vatten blögbyten osv osv .. buhu.

kramar.

2011-02-05 | 17:36:23 ♥ http://dyrbarkarlek.blogg.se/
Jennie - Stolt matte och blivande mamma

sv: haha exakt, men det är bra att det går några år imellan, man ska uppfostra dem med :) haha



Vad händer ikväll hos dig?



Kram

2011-02-05 | 18:41:55 ♥ http://jenniezen.blogg.se/
Sanna - Gravid i v.37

Sv: Men ååhh, jag har missat alla inlägg ju! Och här tjatar jag om din fruktsallad hela tiden hahaha vad roligt! Anledningen till det är för att du har något "rosabandet-grej" på din blogg. Jag kommer inte in på någon blogg som har det, utan då måste jag skriva år och datum för att komma till sidan. Annars är allt bara tomt. Och nu när det blev ny månad så har det fortsatt stå januari i mitt adressfält och det har ju inte jag haft någon tanke på alls, så jag har ju bara sett ditt sista januariinlägg. Haha snacka om idiot jag är! Men nu ska det läsas ikapp, sjukt kul med lite inlägg att läsa nu på morgonkvisten! :D Haha kan inte låta bli att skratta. Du måste ju trott att jag var helt efterbliven eller något. :p



Åh, men så vill inte jag heller bli. Vill inte bli en riktig hönsmamma heller och det har jag sagt till min sambo att han MÅSTE säga till mig ifall jag håller för hårt i henne sen. Barn måste ju få upptäcka världen, och de måste tex ramla och slå sig för att lära sig vissa saker. Men ifall vi är medvetna om sådant innan så finns det nog ändå en stor chans till att vi inte kommer hålla fört hårt i dom. Tror och hoppas jag. :)

2011-02-06 | 09:41:38 ♥ http://saaanna.blogg.se/
Jennie - Stolt matte och blivande mamma

sv: Jaha okej, nä det är ett sådant exempel men inte vill vara.. Jag har sett för mycket sådant och jag är säker på hur jag vill ha det. Visst kommer det bli svårt att släppa taget men jag menar det är normalt till en viss gräns :)



Okej vad mysigt :) Vi tog det lugnt och tittade på Melodifestivalen och sen var vi ute med Gizmo på en längre kvällsrunda och sen såg vi bara film. Tog det lugnt och mös lite :)



Ska ni födda på Kalmars BB? :)

2011-02-06 | 14:43:37 ♥ http://jenniezen.blogg.se/
Erika

Nej nej, det är innebandygrejer som gäller annars kan det vara liksom ;).



Vad du är duktig då som städat och donat! En annan spenderade gårdagen till att äta massa gotta bara :P. Hoppas du belönade dig själv med något gott iaf :)

2011-02-06 | 16:06:23 ♥ http://mylittlewords.se
Jennie - Stolt hundägare och blivande mamma

sv: Ja gör det, den är absolut värd det så skynda dig och sen säg vad du tycker :)



Ja vår lördag var riktigt bra, var inte så pigg så ville ta det lugnt och min sambo ville samma sak så den var toppen. Nu har han dock åkt till jobbet så nu vart man ensam, men tack och lov för min mattekära hund :P



Ah okje, ja det är klart ni ska åka dit när det är närmst,. Jag har ingen aning på hur långt det är mellan de olika byar och städerna i Småland, eller i Sverige i huvudtaget så :) haha.. Jag suger på geografi!

2011-02-06 | 18:25:19 ♥ http://jenniezen.blogg.se/
Jennie - Stolt matte och blivande mamma

sv: Han jobbar inom metallindustrin som cnc-operatör. Så han jobbar kvällar/nätter, fredagar och söndagar. Så det är bättre än innan, då hade vi inte så mycket helg tillsammans!



Jag förstår det, det blir ju tyvärr så. Här går måndagarna bort helt för min sambo slutar vid 7 på morgonen och ska då hem och sova, så måndagar är hans sovdagar :) jag brukar alltid ha tråkigt då, men imorgon är jag ledig så jag ska klippa topparna och försöka ta en långpromenad med min hund om vädret vill det.



Haha jag måste googla allt och skriva ut vägledningar och kartor :P För gps:er kan man inte alltid lita på, har testa det =)

2011-02-06 | 20:37:16 ♥ http://jenniezen.blogg.se/
Malin & Prinsessan

Blev verkligen superfint! Vill också ha fina naglar, men får vänta ett tag. Inte prio ett i ekonomin just nu ;)



Kram kram

2011-02-06 | 21:37:25 ♥ http://malinkarlstrand.blogg.se/
W - ung tvåbarnsmamma & Fotograf

hehe ja det är nog så =)

gillar du inte mjölk längre??



allt bra annars då med värkar osv??

kramar.

2011-02-07 | 06:15:20 ♥ http://dyrbarkarlek.blogg.se/
Madeleine - Mamma till Lova

Bara vanlig styrketräning, med lätta vikter och många reps för nacke och skuldror, på gym alltså :) Tex "neddtreck" alltså när du drar ned en pinne bakom nacken, sen fria vikter som du bara lyfter rakt ut från sidan av kroppen, ja, det finns massa olika :D

2011-02-07 | 10:58:12 ♥ http://madeleines.se
W - ung tvåbarnsmamma & Fotograf

ja vi får hoppas att hon får någon hjälp idag iaf tycker jag ! ska verklige böna och be och kriga.



haha jaha, knäppis :D jag älskar mjölk hihi.

mendå vilken envis liten krabbis det är där inne, hoppas du slipper gå över tiden alltså! aldrig kul kan jag förstå.



jodå, jag och gubben mår bra, kevin har sin förbannade astma som ger han stryk och pixie ja som du säger lessnar på att vara sjuk och inte få något som hjälper. :/



kramar.

2011-02-07 | 12:31:46 ♥ http://dyrbarkarlek.blogg.se/
Sanna - Gravid i v.37

sv: Haha nä, men det var ändå lite kul. Att man kan vara så borta liksom. ;) Men nu fungerar det att komma in utan att behöva ändra något i adressfältet, så nu slipper vi nog detta nästa månad höhö. ;)



Ja, det är bra att vi har våra sambos som kan hålla koll på oss ifall vi blir för hönsiga. :p Jag vill inte heller att Lillan ska bli föööör mammig och pappig, hon måste ju kunna vara med andra också. Tänk hur svårt det blir sen när dom börjar på förskola och så också, kommer ju vara helt galet svårt att lämna ifrån sig sina små ifall de aldrig lärt sig att vara med andra också. Nää så ska jag inte bli! Hoppas jag hahaha!

2011-02-07 | 12:43:30 ♥ http://saaanna.blogg.se/
Erika

Tack! :)



Nej, det är liksom obligatoriskt att kolla innebandygrejer :P.



Det gjorde du helt rätt i! Klart man förtjänar gotta när man städat, varför skulle man annars städa ;)

2011-02-07 | 15:43:32 ♥ http://mylittlewords.se
Jennie - Stolt hundägare och blivande mamma

sv: Haha aa jag vet, och jag som bara äger typ svarta kläder :) haha.. Det är illa!



Ja det bara topparna, så jag skulle få det lite jämnare då mitt hår är V-klippt så fick de bli endast topparna, men funderar på att lägga i en brun toning i håret, får se :) Okej vad kul, att få lite färg i tillvaron, blev det bra med ditt hår?



2011-02-07 | 17:06:27 ♥ http://jenniezen.blogg.se/
MANDYS-GRAVID BF 24/2

Jätte fint :)

2011-02-09 | 20:35:08 ♥ http://mandyys.devote.se



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




Trackback