Har jag sett ut sådär?

Sanna - Gravid i v.37

Sv: Jag brukar faktiskt bara behöva kissa 1-2 gånger per natt, så det är jag glad över. Har hänt att det blivit någon gång till, men bara vid några enstaka tillfällen. Men på något sätt så är det ändå skönt att kunna förbereda sig lite på att vakna sådär på nätterna, för vi KOMMER ju behöva gå upp i framtiden med. :p Lite mysigare att trösta sin lilla än att kissa kanske, men då är vi ändå lite vana vid den där vakenheten haha. ;)



Åh, det där trycket och att det gör ont i ljumskarna kan jag också känna ibland. Men själva mensvärken har jag numera rätt konstant. Haha när jag var yngre så sa man alltid att tänk vad skönt när man är gravid sen och slipper mensen. Men man har ju betydligt mer krämpor nu, och avslaget efter förlossningen tar ju igen alla månader om man säger så. :p



Jag vet inte riktigt hur länge jag hade tänkt vara föräldrarledig faktiskt. Till hösten hade jag tänkt att börja plugga 50% på distans iallafall, och så får Rikard vara hemma med Lillan också. På så sätt kan vi båda vara hemma med henne tillsammans, och det tror jag blir en jättebra lösning. Sedan lär det fortsätta så under våren också, men det får man se. Jag vill gärna börja plugga lite smått iallafall så jag blir klar någon gång. Håller nämligen på att plugga upp mina gymnasiebetyg och jag är rätt less på det nu. Vill ju börja plugga något jag VILL syssla med i framtiden om man säger så. :)



Men om Erik också vill vara hemma med er bebis så är det väl jättebra att du börjar läsa på distans till våren? Det tycker iallafall jag låter som en bra idé, men det är väl bara för att vi själva planerat ungefär så. ;) Men jag tycker det kan vara mysigt att kunna vara hemma båda två samtidigt och inte behöva dela upp det som så att bara en är hemma hela tiden. Sedan får såklart männen ta alla blöjbyten och så om dom är pappalediga och man studerar. ;)



Nä men du, jag gillar dina långa inlägg haha! Så be inte om ursäkt för det! :D

2011-02-09 | 10:12:18 ♥ http://saaanna.blogg.se/
Fia

Visst är det konstigt hur man kan förändras på relativt kort tid!! :)

2011-02-09 | 11:44:50 ♥ http://fialotten.blogspot.com
Therese

Oj där var du minsan inte tjock du ;)

Tycker dock det är väldigt fint att vara gravid :)

2011-02-09 | 13:38:34 ♥ http://strandbergaren.blogg.se/
Erika

Verkligen! Jag kommer liksom aldrig komma iväg till något gym så en crosstrainer här hemma kändes som det bästa valet att lägga pengarna på :).



Men känn ingen stress över vikten, jag tycker det är så mycket hets på att man ska ha gått ned allt på en gång då bebis är ute typ. Låt det ta den tid det tar och lev hälsosamt bara :)

2011-02-09 | 15:01:16 ♥ http://mylittlewords.se
Sanna - Gravid i v.37

Sv: Haha du, det tror jag med! Ja gud ja, han vaknar i princip varje gång. Antingen när jag går upp eller när jag lägger mig ner igen. Men jag bökar runt rätt bra så det beror nog på det. Är så svårt att lägga sig och hitta en skön sovställning. :p

Haha nämen åh, han kan ju inte använda snusningen som ett bantningsmedel. Du får försöka få honom att inse hur dåligt det är med snus. ;) Rikard snusade också en gång i tiden men han slutade för några år sedan. Det är jag glad för! Jag rökte som yngre också men det slutade jag också med. Det är jag ännu gladare för. :)



Jo jag vet, verkligen ingenting jag ser framemot. Hatar att använda binda också, och tampong ska man tydligen inte ha då. Min mamma sa att hon fick använda typ vuxenblöja för att hon blödde så mycket. Nattbindor och sådant blödde hon igenom. Det är ju såklart olika från kvinna till kvinna, men jag hoppas jag inte tar efter min mor iallafall.



Ja, att börja lite försiktigt är toppen! :) Hoppas ni kommer fram till något vettigt. Det där märker man väl också vad som passar bäst för ens familj. :) Jo, jag tog studenten, men hade lite jobbiga gymnasieår så fick inte betyg i allting. Så jag fick ett samlat betygsdokument. Vill plugga till typ förskollärare eller något och då måste jag ju ha ett fullständigt betyg som jag kan söka på. Hade faktiskt planer på att plugga till sjuksköterska förut, men tror det skulle ge mig för mycket press i slutändan. Men hur är det, visst måste man läsa till sjuksköterska innan man blir barnmorska? Eller är jag helt ute och cyklar nu?

2011-02-09 | 16:28:04 ♥ http://saaanna.blogg.se/
Stina Moumou, Gravid vecka 39

Jag saknar med min kropp. Undra om man äns kommer att komma i närheten av den kropp man hade förut! Jag hoppas iaf. :D

2011-02-09 | 16:38:02 ♥ http://moumou.se
Therese

Vi blev tilldelade :) Jag ska gå brevid en sjuksköterska på en beroendeklinik :)

2011-02-09 | 17:57:27 ♥ http://strandbergaren.blogg.se/
Emma

Det var en liten dam det där om man gemför nu :) Men snart är du tillbaka sådär igen :)



Ja det tyckte jag faktiskt efter v 35 gick det segt.

2011-02-09 | 18:11:33 ♥ http://familjenperssonss.blogg.se/
Josefine

sådär känner jag också, saknar verkligen min kropp ! men förhoppingsvis så kommer man ju att hitta tillbaka till sin gamla form igen sen :)

2011-02-09 | 20:19:09 ♥ http://emmajosefinee.blogspot.com
Malin & Prinsessan

Hittade också lite bilder från innan graviditeten, otroligt nu att jag var så smal. Och att jag ska tillbaka dit. Känns om en omöjlighet, men det kommer nog bara jag får börja träna :)



Och tack för din peppande och fina kommentar!

Kramar!

2011-02-09 | 21:09:31 ♥ http://malinkarlstrand.blogg.se/
Malin & Prinsessan

Ja, det brukar ju vara bra att vänta med träning tills man varit på efterkontrollen efter åtta veckor. Har allt gått bra brukar man kunna börja träna då även efter snitt. Men jag har ju haft litek komplikationer med infektion i livmodern och så, så tyvärr lär jag få vänta ett tag till. Så det får bli desto fler promenader för min del ;) Målet är att vara hyffast tillbaka till sommaren!

2011-02-09 | 22:00:34 ♥ http://malinkarlstrand.blogg.se/
Madeleine - Mamma till Lova

Jag tror att hon är ganska "normal", snarare kall än varm i så fall. Eller så är det bara vi som inbillar oss och klär på henne massa kläder, hehe, men hon svettas sällan (nästan aldrig hänt) så hon är absolut inte en "varm bebis" iallafall :) Kram

2011-02-09 | 22:25:26 ♥ http://madeleines.se
Therese

Jadu, jag vet faktiskt inte vad man gör på en sån klinik XD haha

Men de ligger ju inne där som ett rehabhem eller vad man ska säga.

Vi får se när jag ska dit hur det är :)

2011-02-09 | 22:41:03 ♥ http://strandbergaren.blogg.se/
Emma

Förstår det , men du har bevis på det så hehe :)



Ja efter denna vecka segar det ut undra varför för egentligen :/



Tack :)

2011-02-09 | 22:48:16 ♥ http://familjenperssonss.blogg.se/
CAMIE

Oj hjälp det va en jäkla skillnad =) Du är minst lika fin med din bebis-mage också ^^, Tycker det ser så kvinnligt ut att vara gravid :)



Haha, ja du får väl förbereda dig för det allra allra värsta ;D Men tycker ändå att du ska ta det när det kommer istället för att stressa stumpan ^^, Man kan egentligen inte förbereda sig för en smärta man aldrig tidigare kännt!



Ååh! Det är ju inte alls långt kvar :D Så himla nyfiken ^^, Nyfiken på namnen och om det är en flicka eller pojke!



Det är bättre men skulle verkligen behöva ha ett jobb eller nån form av sysselsättning (som inte har med arbetsförmedlingen att göra), för jag blir knäpp av att bara gå hemma. Lat och folkskygg!

2011-02-10 | 00:33:37 ♥ http://camillahart.blogg.se/
Emma

Ja det måste vara därför hehe :)



haha nu ska du vara snäll du, vem vet kanske går det fort hela graviditeten denna gång vem vet :D haha

2011-02-10 | 09:46:04 ♥ http://familjenperssonss.blogg.se/
Emma

haha bäst för dig det :) Hoppas jag med att dom gör men v 26 i morgon så det rullar på fort ändå känner jag :)



Ja det är verkligen allt spännnade längtar :D

2011-02-10 | 10:30:27 ♥ http://familjenperssonss.blogg.se/
Emma

Ja det går verkligen sjukt fort :) Hoppas lillen tänker tiitta ut snart nu spännande värre ju :D



Ja visst kan det vara kämpigt med eftersom albin kommer vara så liten men bara man kommer in i rutiner så kommer det flyta på :)

2011-02-10 | 10:40:05 ♥ http://familjenperssonss.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




Trackback