Ut i barnvagnsdjungeln igen!

Veronica, Mamma till Liam

Vi har en emmaljunga nitro city toppenvagn med svängbara hjul och vänbar :) dock blir det ganska stor ihopfälld. Sen har vi en babytravel bangkok framåtvänd lätt smidig vagn som blir betydligt mindre än emmaljungan :) båda är toppenvagnar och det är verkligen en smaksak jag gillar båda i olika sammanhang :) är ni ute efter en sulky eller en vanlig sittvagn? :)



Stor kram

veronica & liam

2012-01-07 | 22:40:12 ♥ http://thisisshit.webblogg.se/
MAMMA SOM KÄMPAR FÖR LIVET

Hej!

Gillar du Lundmyr Of Sweden? Då måste du bara delta i min tävling som kommer upp kl.00.00 inatt. :) Priset kommer från Lundmyr of Sweden.



Kram

2012-01-07 | 23:33:40 ♥ http://overleva.blogg.se/
Jessica - mamma till två <3

Absolut! :)



Ah, mja men dåså. Hehe. Får vi hoppas på att bissingen dyker upp snart. Diesel har med varit lite sur, och vi upptäckte att hans 8.e tand nu med börjat komma upp.. Tänder alltså!



Mhm okej. Mjo, eftersom de växer så ändras juh deras sovvanor och de behöver då inte sova lika mycket. Fast allt är från barn till barn. :) En del behöver mycket sömn, andra lite. Paulineh sover middag än för att hon behöver det, hon sover to.m ibland mer än Diesel gör på en dag. :)



Skaffa en sulkyvagn, de har billiga på leksaksaffären. :) Vi köpte vår till Paulineh där, när hon blev ett kände vi som ni, att vi behövde en som inte tog så stor plats när man skulle åka och handla te.x och den blev jätte liten! Och hon kunde även sova i den, då man kunde fälla ner ryggen på den. Jätte bra och smidig! :) Fanns i blått och rött, inte alls dyra heller. Tror vi gav 1000-1200kr för den. Inte lika liten som en vanlig "paraplyvagn" som man kallar de minsta sulkysarna. :p



Puss och kram

2012-01-10 | 12:40:46 ♥ http://jessie0202.blogg.se/
Fröken M

Vi har en brio spin till Viggo - den är perfekt ! Smidig, lättkörd och med fullt liggläge från 2011 års modell :)

2012-01-11 | 21:08:25 ♥ http://frokenmela.se
Melissa - Mamma Till Vincent&Linus

jag har en britax b smart den har svängbara hjul fram och dom kan låsas de är sån sele som man kan knäppa fast,de är fullt liggläge och stor och bra suflett så den täcker bra (tycker vissa har så korta) super lätt å smidig att köra :)

de som är ett stort plus är ju att du kan välja själv hur barnet ska sitta - emot dig eller bort från dig



men annars så är ju en sittvagn med liggläge toppen liten och smidig om ni bara vill ha den till han men då kan ni ju inte ha den som babyvagn sen om ni får en till :)

2012-01-11 | 22:02:59 ♥ http://www.melissasprinsar.com/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




Trackback