Varje dag är fantastisk, men samtidigt frustrerande

Pernilla

Hjalmar är lite snabbare med sådana saker än Malte, men han är inte långt efter =)Jag känner igen mycket i ditt inlägg. Hjalmar har en sådan period nu när han vaknar flera gånger om nätterna och bökar och ska bara vara vaken och busa och prata helst...Han är envis och jag är envis så oftast får sambon ta honom nu och det går oftast bättre. Jag har ju honom hela dagarna. Det är tur Malte är lugnare så man inte har två likadana...Hoppas Viktor snart är förbi den här perioden och inser att han ska sova igen. Kram

2011-10-31 | 12:06:19 ♥ http://mammatilltvillingar.blogg.se/
Sanna - Mamma till Isabella

Sv: Ja, det är så sjukt mysigt när hon vill mysa haha. :)Åh vad jobbigt med att Viktor vägrar sova. Vi har inte dom problemen med Isabella, och jag hoppas vi inte får heller. Hon vaknar iof vääldigt många gånger per natt, men det är mest bara för nappen. Men Bella ställer sig alltid upp mot sängen också, och innan gick jag alltid och la ner henne, och då kunde det ta en stund innan hon somnade. Men nu gör jag inte det så ofta längre, för jag har märkt att ltåer jag bli det så somnar hon ändå efter en liten stund. Hon lägger sig ner själv. Men Viktor kanske är ledsen när han står mot sängen? Eller så kanske ni redan testat det?

2011-10-31 | 16:21:10 ♥ http://saaanna.blogg.se/
frida

Jaa visst är den, jag tok diggar den ;D Vi köpte den på hm för endast 199 kr :DJaa jisses, man blir stolta när dom lär sej något nytt men de blir jobbigare oxå haha!Jobbigt att han inte vill sova.. Noel gör likadant i sin egen säng, ställer sej upp och hoppar å grejar.. men de gör alltid och söva honom i min säng som tur är !2011-10-31 | 17:43:46 ♥ http://fritte.blogg.se/
Josefine - Mamma till Alva

vad jobbigt att han inte vill sova vännen, men det är säkert bara någon fas han är inne i just nu. Blir säkert så för Alva också när hon förstår att hon kan sitta upp/ ställa sig i sängen sen och tycker att det är skoj. Nu så somnar hon på stört när vi lägger ner henne, antar att vi får njuta av lugnet ;) haha. Kram på er !

2011-10-31 | 18:40:52 ♥ http://emmajosefine.com
Sandra, Colins mamma

Åh men så söt du är! Det värmer verkligen. Jobbigt när de bestämmer sig att inte sova. På det sättet har vi haft tur att Colin sovit bra sedan födseln (bara för det är han väl vaken inatt). Hoppas att han böjrar sova snart igen lillkillen.

2011-10-31 | 21:12:06 ♥ http://sandrahupdate.blogg.se/
Nilma

Förstår frustrationen, hoppas det går över snart!

2011-10-31 | 21:24:37 ♥ http://www.nilma.se
Hanna Z - Mamma till Elliot

Ja du det hoppas jag med! Ikväll somnade Elliot som han brukar så jag hoppas att han kan vakna lite senare imorgon:)Det där du skriver om känner jag lite igen. Elliot var med så under en period, jättejobbig att lägga och han höll på och bökade runt i EVIGHETER innan han tillslut somnade. Frågan är om det inte var efter att han lärt sig sätta sig/ställa sig upp själv?

2011-10-31 | 22:00:02 ♥ http://hannaz.se
Therese- Mamma till Ameah

Jag förstår dig. Jag har inte bloggat ås mycket den senaste tiden, har inte orkat. Nu börjar dock lusten komma tillbaka ngt :)Härligt att höra att ni mår bra i alla fall gumman.

Kramar!

2011-11-01 | 09:38:36 ♥ http://mylifeinthai.se
Emelie - Mamman som älskar vitt

Hihi, det kommer mer bilder så småningom :Dsv. Han var 11 månader då han tog sina första steg.. Sedan gick det rätt segt bara några steg per dag, men 19 juli (på hans 1 årsdag) då började han gå på riktigt.. sedan den dagen har han gått nu!! :) Nu har han även börjat småspringa fram så har han tagit något han inte får så ska man gå efter får man nästan jogga nu.. ha ha! Jäkla busungar vi har :)Kram!

2011-11-01 | 10:12:05 ♥ http://njutensmula.se
Jessica, mamma till två hjärtegryn <3

Absolut. :)Jag blir nog hemma till början av april. Har dock dagar kvar fram till juli, men jag vill att han ska få komma in på dagis så fort som möjligt! :) Och så håller de ju en plats tills honom på Bullerbynsförskola. :)Hehe mjo. Och så har de ju barnbarn i Göteborg med, så för dom kanske det kändes bra att åka dit och göra lite annat. :) Min far har inte nänmt något om det, men han kanske inte ska med då. Haha! Han brukar inte gilla långa bussresor.. :p Eller så följer han med för att det är lite annorlunda. :)Puss och kram

2011-11-01 | 10:20:37 ♥ http://jessie0202.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Trackback