Framtida ändringen

♥ Camilla

Jag har också börjat fundera över mitt bloggande! Det känns som att man kommer närmare och närmare "det riktiga livet" med jobb och vardagssysslor (för mig också barn så småning om) och jag vet inte längre om jag vill dela med mig av det.Det är en gnagande känsla och jag förstår dig verkligen med tanke på Viktor, även om jag älskar att läsa om er vardag tillsammans så förstår jag att det blir för privat. Gör så som känns bäst för dig och din familj, för i slutändan är det ju dem som betyder något :)

2012-01-19 | 17:56:44 ♥ http://camillahart.blogg.se/
Ela

Skönt att höra på något sätt. Bra skrivet.

2012-01-19 | 19:12:40 ♥ http://millind-ela.blogspot.com/
Azin

Jag fortsätter självklart följa dig, det är du som mamma och person som också är intressant :)

Jag läser massa bloggar efter inspiration och det finner jag på massa sätt hos alla jag klickar mig in hos.Hoppas att du inte slutar helt iaf :)

2012-01-19 | 20:50:45 ♥ http://aziins.blogg.se/
Amanda

Det där har även jag tänkt på! Efter 1års dagen har jag dock tänkt att göra en blogg med lösenord, för mig och Tindra.

Jag har känt att hon kanske inte vill att hela hennes liv ska finnas att läsa om, öppet för alla att se.

Jag har skrivit samma på bloggen, och i en dagbok jag skrev undergraviditeten.

Den kanske ska få ta över mitt bloggande helt istället.

Jag får se hur jag gör, fattar i alla fall precis vad du känner med att utelämna honom. Han kan ju inte direkt säga ifrån.Vad tråkigt att det inte blev någon lek i onsdags. Men jag glömde helt bort allt och det blev så mycket runt om!

Hoppas ni mår bra och att vi kan ses snart! Nu har de ju lite mer roligt med varandra, när de rör sig fritt och så.

Kram från oss!

2012-01-19 | 23:02:18 ♥ http://minbebis.com/blogg/mamma17/
Emma

synd att du känner så o att du ska miska om viktor men förstår dig ändå hur du känner som mamma.kommer ju fortsätta följa bloggen ändå:)

2012-01-20 | 22:27:14 ♥ http://www,mammatillbenjamin,blogg.se
Fia- mamma till Edison

Jag tänker samma tankar... får se hur jag bestämmer mig! Har redan börjat minska ner på inläggen... både om Edison och annat ioförsig eftersom inte tiden finns! Men som du skriver så börjar det kännas konstigt att lämna ut så mycket. Ut i ingenstans liksom!Kram på er!

2012-01-20 | 22:27:36 ♥ http://airyfairy.blogg.se/
Hanna - mode, smyckestillverkande och min vardag

Förstår hur du tänker. Jag försöker verkligen sålla vad jag delar med mig av. Samtidigt vill man ju skrika ut till hela världen vad ens barn kan. Man är ju så stolt....

2012-01-22 | 10:09:35 ♥ http://hannafialotta.blogg.se/
Pernilla

Förstår hur du tänker och tänker samma sak ibland. Därför bloggar jag inte om mina pojkar alltid utan försöker skriva om annat också...2012-01-23 | 18:37:41 ♥ http://mammatilltvillingar.blogg.se/
Therese- mamma till ameah

Det verkar som att många tänker lika. Jag märker själv att hag bloggar mindre och det har kommit automatiskt. Det mesta händer det första året som snart är gånget så det verkar bli en naturlig övergång för de flesta :)Kram till er!

2012-01-24 | 13:48:24 ♥ http://mylifeinthai.se
Maria en av norrlands bloggar

Hej hur e de med er då allt bra ?:)

Så där känner jag med men jag har ju skrivit om tilde i snart tre år men tro inte jag ha riktigt utelämnat henne så personliga saker. men ha bestämt mej för att blogga om dom mindre jag också men dom komma ju finnas med på ett hörn kommer ju skriva lite om dom men jag förstår dej .

2012-01-24 | 23:32:00 ♥ http://mariaenliten.blogg.se/
ettheltnyttliv - ung mamma till maja ♥

vad tråkigt att så många bloggare känner så, även om jag kan förstå er! själv ser jag det inte riktigt på samma sätt, så jag kommer ha en mammablogg om maja, så länge jag har en blogg.rädslan sätter fortfarande lite käppar i hjulen för gången! men det går åt rätt håll i alla fall.. idag har hon gått ganska många steg, så jag hopps det ska släppa snart!ha det fint! kram!

2012-01-25 | 00:13:32 ♥ http://ettheltnyttliv.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Trackback