Brev till Viktor, 2 månader och 8 dagar

Jessica, mamma till Paulineh & Diesel.

Hehe mm. Men det är härligt att det går framåt! :)



Japp det ska han. Men jag tror dock att han är van vid sprutor nu iallafall sedan han låg inlagd, då han fick ett stick varje dag. :/

Mja. Hon fick lite feber men inget mer som tur va. :) Och blev trött men det är ju verkligen inget ovanligt. Jag tror lille Viktor bara kommer drabbas av lätt feber och lite trötthet + att det kommer hinna gå över tills dopet. Iallafall tröttheten, den brukar bara vara samma dag som man tar sprutan. Febern däremot kan ju tyvärr hålla i sig i några dagar.



Jo vi ska ta emot Hepatit B också, det känns som om det är säkrast så. Det blir ju heller inga extra sprutor även om man tar den och 150kr för den tycker jag faktiskt inte är så farligt, utan helt klart värt det. :) Även om vi inte ska utomlands eller att han ska på dagis som du skrev, så känns det säkrare med den ändå. :)



Puss och kram

2011-04-21 | 12:35:34 ♥ http://jessie0202.blogg.se/
Amanda - Mamma till finaste Tindra!

Så stor! Jätte länge sen jag såg honom nu. Då var han ju så himlans liten mot Tindra. Nu är han nog större än Tindra. För Tindra är rätt tunn i kroppen.

Det blir ingen flytt än, då det var andra som "kom före" oss i kön -.-' Förhoppningsvis snart i alla fall. För det är så himlans jobbigt att inte ha nått att göra om dagarna! Och det är väldigt dåligt med busskommunikation mellan Tuna och Vimmerby!

2011-04-21 | 15:48:03 ♥ http://amandasjuttonar.blogg.se/
Emelie - Mamman som älskar vitt

Hehe, jodå :) Han äter pencillin nu och det ser bättre ut idag =) skönt det!



I påsk åker vi till fjällen, eller på lördag far vi då. Så de ska bli skönt och härligt att få komma bort lite :-) hur firar / gör ni då?

Kram kram

2011-04-21 | 16:14:45 ♥ http://njutensmula.se
Jennie - Med bebis i magen

sv: Haha ja vi får se :) Blir det en flicka MÅSTE vi para ihop dem med varandra :D hahaha! Viktor som är så söt, godare svärson kan man ju inte önska..



Kram på dig

2011-04-21 | 18:21:17 ♥ http://jenniezen.blogg.se/
Jessica ♥ mamma till alicia ♥

Tänk va roligt det kommer vara för Viktor och läsa alla dessa brev sen :) Önska jag var bra på att skriva, då hade jag också gjort det till Alicia.



Hoppas allt är bra med er iaf. Och att ni får en glad påsk!

Kram

2011-04-21 | 23:11:30 ♥ http://lovelyeverafter.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




Trackback