Viktor tycker om sin vagn

emma

Vad gosit de där ser ut:)

2011-04-27 | 21:33:02 ♥ http://mammatillbenjamin.blogg.se/
valeria<3 Snart är det min tur att bli mamma.

Absolut alltid bra med tips! :) 3 juni har jag bf =)

2011-04-27 | 21:59:02 ♥ http://valeriawikner.blogg.se/
Amanda - Mamma till finaste Tindra

Jo visst är man nervös för utlandsresor med så liten tjej. Men skulle nog vara minst lika nervös om hon var äldre, hihi :)

Vi ska testa grekland först, så man ser hur det går med flyg osv. Så får man ju vänta med 14 timmars resan till Thailand. För det är jag inte redo för! :) Det är ju så himla mysigt att vara utomlands tycker jag :) Har ju aldrig testat med spädbarn, men man märker ju hur det funkar! :)

Hon ska döpas i Vimmerby kyrka. Tyckte att det var lite bättre än Tuna, då Pierre har släkt i Göteborg och ,ja, lite runt om i Sverige, som gärna vill komma :)

Maj är helt perfekt månad! :)

2011-04-27 | 22:24:47 ♥ http://amandasjuttonar.blogg.se/
Therese- Mamma till Ameah

Förut somnade alltid Ameah i vagnen omgående men inte längre.. Nu måste jag gå en sväng innan hon slockar tyvärr :/

2011-04-28 | 09:19:04 ♥ http://mylifeinthai.se
lovisa

sv: precis:/ men det blir nog bättre!

2011-04-28 | 09:24:11 ♥ http://lavitadilovisa.blogg.se/
Jennie - Med bebis i magen

sv: Exakt, det går bra tåg mellan oss, om ni inte flyttar till Kalmar ;) haha!!



Ja svettas är inget kul, sen blir man varmare som gravid och därför kan jag tycka ibland det är varmare än vad andra tycker :) Jag har inte varit ute än, men hoppas på värmen idag så jag kan ta på mig mina 3/4 leggings och en tröja bara..

2011-04-28 | 10:16:41 ♥ http://jenniezen.blogg.se/
Jennie - Med bebis i magen

Gud så skönt att han gillar sin vagn :) Det hoppas jag min gör. Men vad har du för sorts kudde i vagnen? om du har någon.. :)

2011-04-28 | 10:17:16 ♥ http://jenniezen.blogg.se/
Madeleine

Sv: Nej det blir ju inte det och man vill ju följa alla regler. Dom startade för fem år sedan men som med alla "företag" tar det några år att starta och bilda sig all kunskap och kontakter så det är ju inte förens nu dom två senaste året som det är på riktgt. Man kan ju inte ha vad som helst. Dom får inte ha, patella, inga ögon fel, inte vara falener på öronen, inte underbett/överbett och saxbett. Det finns sååå himla mycket regler innan man kan kan para. Och en tik måste löpa två gånger innan man får para henne för första gången. Och när man köper honor och hanar som valpar så vet man ju att dom är friska men det kan ju hända 20 olika saker innan dom är parnings redo så vi har ju fått omplacera 6-7 stycken som det senare har varit ett fel på. Så det handlar om tur. Även att vi har köpt från dom finaste kennlarna i sverige och nu för tiden är det så viktigt med linjerna och pcyket på hunden så mamma och pappa åker ju för att para i andra läder för att få det som är unikast.



Det där men blandras kan man diskutera länge men jag tycker att det är fel att blanda. Det är samma sak som med en gucci väska är den inte äkta får man inte samma pris. Oäkta är alltid oäkta. Men självklar är hunden i sig lika mycket värd för den ger ju lika mycker lycka som en annan hund. Det är svårt det där. Och som tur är så är det inte vi som bestämmer reglerna utan SKK. Det sjuka är att köper man en hund, vilken som så går den under kategorin "livsmedel" eller om det var "sak" Hur knas är inte det då?

2011-04-28 | 10:19:52 ♥ http://dolliblond.blogg.se/
Jessica, mamma till Paulineh & Diesel.

Mm. Han lyckades övertala mig med dom orden också. :) Hehe. + att man kan göra lite annat för de 150kr, än en spruta. :)



Okej. Mjo, det är skönt när man har lite tid på sig. Vi får iallafall helgen på oss att flytta in, så imorgon ska vi köra så mycket kartonger det bara går och på lördag tar vi alla möbler och på söndag blir det att städa. :) Skönt att slippa flytta + att städa på en dag, det funkar liksom inte.. Det blir några rum som vi ska tapetsera själva, men det tar vi lite pö om pö, tror det kommer ske när Jimmie har semester i sommar, då tiden finns. Sedan ska vi eventuellt måla om badrummen. Som tur är har vi två, så medans det ena blir målat får vi använda den andra. :) Hehe. Men så otroligt skönt att få börja om på ny kula med ens familj! :)



Dom sista dagarna nu får de nog bli pizza eller liknande, haha. För imorgon åker allt ner i kartonger! :p



Puss och kram

2011-04-28 | 12:55:54 ♥ http://[email protected]
Pernilla

Jaa det var väldigt skönt att jag fick väck locken för öronen, känns så mycket bättre. Jag mår ganska så bra annars...längtar som en tok gör man nu.



Han ser ut att trivas bra där =)

2011-04-28 | 13:31:08 ♥ http://candygirl84.webblogg.se/
Josefine

Ja det är verkligen en omställning minsann :) man prioriterar alltid sig själv i sista hand nu för tiden! Men det är ju så det ska vara :) är allt bra med er?

2011-04-28 | 17:03:22 ♥ http://emmajosefinee.blogspot.com
evelina

hallådär sötnosen, jag har frågestund på min blogg och du vore inte mer än gulli om du gick in och ställde några frågor.. bäst fråga länkas även, så go for it :)

2011-04-28 | 21:46:53 ♥ http://evelinaakauppinen.blogg.se/
Maria

sv. skönt att ni hade en bra påsk.

de hade vi med en massa åkande hit och dit.

Men vädret uppskattade jag mest haha så varmt och skönt.



va skönt de ser ut som han ha de i vagnen :)

2011-04-28 | 23:16:15 ♥ http://mariaenliten.blogg.se/
Jennie - Med bebis i magen

sv: haha nä jag förstår det :) Man kunde iaf önska ;)



Jo att svettas är inte kul, men det syns inget iaf. jag brukar kunna bli lite lätt fuktig bak på ryggen bara och brukar inte lukta svett, men ändå :)

2011-04-29 | 22:28:48 ♥ http://jenniezen.blogg.se/
Maria

haha ja om man ändå kunde göra de :)

2011-04-29 | 22:40:41 ♥ http://mariaenliten.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




Trackback