Dessa kläder!

joanna

svar: avensjuka kallas de:P

kul att du gillar bloggen och hoppas du stannar;)

2011-08-26 | 15:11:10 ♥ http://domkallarmighannes.com
Pernilla

Mm det ska jag göra. Ska bli skoj när man kan bada dem där :)



Håller med om att det där med vinterkläder är svårt. Vi kommer inte heller köpa åkpåse till våra, utan kommer med köra med bra med kläder och filt.



Ha en bra helg, kram.

2011-08-26 | 16:57:21 ♥ http://mammatilltvillingar.blogg.se/
frida

Jaa tänk att de redan gått ett år :P



Ja man brukar väl få den när man är gravid å inte efter hehe :p Den kanske fanns där jätte svagt eller nåt å ja inte såg den, men den blev jätte tydlig efter han hade kommit ut iaf.



Okej, skönt att de funka å plaska runt lite i diskon då :p Tror dom flesta ungar gillar de hehe:D



Noel åkte precis till sin pappa:( Så jag har en barnfri helg, så imon ska de nog festas till de me några vänner, vi prata om kräftskiva, men får väl se vad vi kommer fram till :)

Vad ska ni själva hitta på ?=)



Jätte fina kläder, tycker oxå de e svårt me vinterkläder. Noel har en tjock overall som han fick i våras som är i st 80, men den e ju gigantisk tycker jag, så funderar ju på en i st 74 oxå :) Å sen en sån där mellan overall som ni köpt.

Får väl se vad man hittar.. tänkte kolla när ja åker till ullared nästa vecka :)

2011-08-26 | 17:11:28 ♥ http://fritte.blogg.se/
Maria

tack ha gjordt den själv i bland få jag såna saker för mej att hålla på med såna saker :)



ja jobbig med dessa kläder ha ju dock kvar kläder från tilde jag till minnah men då är de ju Tilde i sället va hon ha för storlek och sånt mössa och vantar allt.

2011-08-26 | 20:52:55 ♥ http://mariaenliten.blogg.se/
Therese- Mamma till Ameah

Ja men gid vad svårt det är med kläder nu inför höst och vinter! Jag känner mig helt lost och vet inte alls hur jag ska göra. Som du skriver också, regnkläder? Kommer det att behövas? hua, hua. Alla dessa beslut ;)

2011-08-28 | 22:38:02 ♥ http://mylifeinthai.se
Jessica ♥ Mamma till Alicia ♥

Tycker också det är svårt det här med vinterkläder. Vi har en fleeceoverall (tror det är samma som på första bilden), fast i stl. 80. Annars har hon bara en tunn jacka som hon använder nu. Vi har visserligen en åkpåse också men jag vet inte riktigt hur vi ska göra. För senare i vinter lär våra små kunna gå också, så då ska dom ju kunna röra sig också. Regnkläder har jag inte ens funderat på :O hmm. Svårt!



SV: Ja jag har märkt det, det har ändå varit lugnt nu ett tag. Men det händer nästan nått varje dag nu :O Ni har hans säng i erat sovrum fortfarande eller? Jag känner att det är för tidigt att flytta Alicias till hennes rum nu, så då kanske man ska vänta till efter 9 månader som du skrev.



Ajdå, får hoppas hans tänder ploppar upp snart så han blir bättre! Det har varit många perioder jag trott Alicia skulle få en tand men än så länge är där ingen på g. Men hon har börjat bita som en galning dom senaste dagarna, tar ens fingrar och ska bita hela tiden :P



Allt är bra med oss :) Förutom att jag har börjat få huvudvärk nästan varje dag nu, ingen aning varför. Men det ger väl sig snart får jag hoppas.



Oj va lång kommentar det blev. Sorry!

Pussar och kramar <3

2011-08-28 | 23:25:14 ♥ http://lovelyeverafter.blogg.se/
i min lilla lilla värld

Det ÄR svårt med vinterkläder, men tvekar du så vänta tills du känner att du verkligen behöver det. Finns alltid att köpa

2011-08-29 | 13:05:40 ♥ http://saratilling.se
Ida - Isabellas mamma

Det är verkligen jobbigt med alla dessa kläder... Jag tänker vänta med att köpa tills det är dags med vinteroverall, är så svårt att veta strl..

2011-08-29 | 15:53:22 ♥ http://dagarmeder.blogg.se/
Emma

bra att han har flera olika overaller:)

benjamin var 12 månader i dec , men ja köpte hans åkpåse typ vid den här tiden och hade underdelen som skydd och att de blev mjukare att ligga i vabgnen. när de blev kallt ute och överdelen på och då låg han i åkpåsen och hade gosigt när han sov. sen vek man bort överdelen när han va vaken och de tyckte han va mysigt:)



2011-08-29 | 19:51:11 ♥ http://www.mammatillbenjamin,blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




Trackback